Consiliul Județean Tulcea plătește peste 13.500 lei pentru luminițele de sărbători. Alți 33.000 lei merg pe calendare și agende

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În plină pandemie și cu un oraș gata să fie carantinat, Consiliul Județean Tulcea se pregătește să… instaleze beculețe pe sediul din strada Păcii.

Achiziția directă (fără licitație) a fost inițiată de reprezentanții Consiliului Județean Tulcea pe 18 noiembrie, iar termenul a fost unul deosebit de scurt: doar două zile.

Instituția care guvernează județul avea nevoie de Servicii de instalare și demontare a sistemului de iluminat festiv pentru sediul administrativ al județului Tulcea.

Pe 20 noiembrie, Asocierea dintre SC Flash Lighting Services SA și SC Loial Impes SRL a fost declarată câștigătoare.

Suma cheltuită de CJT pentru această ocazie este de 13.500 lei.

Și această achiziție de sărbători nu este singura făcută de Consiliul Județean Tulcea. A doua achiziție cu termen scurt a fost inițiată pe 19 noiembrie. De această dată este vorba despre “Furnizare agende si calendare personalizate pentru anul 2021”. CJT a cheltuit 32.700 lei pentru aceste cadouri. Firma care se ocupă de personalizarea agendelor și calendarelor este SC Progres Experience SRL din Tulcea, administrată de Carlig Flavius Marian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Asta cu pandemia si carantina este un cacat mai mare decat tot ce gasesti in canalizarile din Bucuresti… Este aproape mai mare decat Iohannis…
    Eu vreau luminite de craciun, vreau petrecere de revelion, vreau o viata normala ca inainte de marea “pandemie” cand am redenumit gripa in Covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*