Două sectoare de drumuri județene din Tulcea sunt temporar închise circulației

zapada, viscol, drumuri, inchise, ninsoare
Drumuri închise. FOTO cu rol ilustrativ

Două sectoare de drumuri județene din Tulcea sunt temporar închise circulației, intervenindu-se cu utilaje în vederea deschiderii acestora, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean.

Potrivit surselor citate este vorba despre

  • DJ 222, 2 Cantoane – Beidaud – limita județului Constanța;
  • DJ 222B, Ceamurlia de Sus – Topolog.

În rest, se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, vizibilitatea fiind redusă pe unele tronsoane de drum din cauza zăpezii viscolite din câmp. Există posibilitatea formării unor suluri de zăpadă.

La ora transmiterii acestei știri se acționează cu utilaje (buldoexcavator, autogreder, Wola, Unimog, ATB sărăriță) pe drumurile județene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*