Consiliul Județean Tulcea are cel mai mare buget de dezvoltare din ultimii 30 de ani

Ședință a Consiliului Județean Tulcea

Jumătate de miliard de lei, aceasta este suma alocată dezvoltării județului Tulcea. Bugetul de dezvoltare al județului Tulcea este de două ori mai mare decât anul trecut și de trei ori mai mare decât cel din anul 2021.

Consilierii județeni tulceni, reuniți marți, 31 ianuarie, în ședință ordinară, au aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Tulcea, sumele reprezentând investițiile constituind un record în ultimele trei decenii.

Conform unei analize comparative realizată la nivelul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Tulcea, bugetul de dezvoltare din acest an este de peste două ori mai mare decât cel de anul trecut, ajungând la peste 550 de milioane de lei, față de mai puțin peste 270 de milioane de lei alocați în 2022, și de aproape trei ori mai mare decât cel din anul 2021 – 190 de milioane de lei.

Potrivit Consiliul Județean Tulcea, la momentul de față, județul Tulcea este beneficiarul a peste 30 de proiecte de investiții finanțate cu fonduri europene, majoritatea vizând lucrări de infrastructură, cea mai mare investiție ce urmează a fi finalizată în acest an fiind cea referitoare la modernizarea portului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*