O fetiță de 7 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină în Sulina

O fetiță de 7 ani a murit astăzi după ce a fost lovită de o mașină în Sulina.

Potrivit IPJ Tulcea, în după-amiaza zilei de 9 octombrie 2023, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în orașul Sulina.

“Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Gârliciu, județul Constanța, în timp ce conducea un auto pe o strada din orașul Sulina, județul Tulcea, ar fi acroșat un pieton (minor) care se angajase în traversarea străzii. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” – IPJ Tulcea.

Victima era o fetiță în vârstă de 7 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*