FOTO Încă o ambarcațiune s-a răsturnat în zona Crișan după ce a lovit un buștean: autoritățile au intervenit pentru salvarea a 15 persoane

15 persoane au ajuns în apă după ce ambarcațiunea în care se aflau a lovit un obstacol, FOTO ISU Delta Tulcea

O ambarcațiune în care se aflau 15 persoane, din care trei copii s-a răsturnat sâmbătă după amiază în jurul orei 17.00 pe Dunăre, în zona localității Crișan. la fața locului au fost trimise ambarcațiuni ale ISU, SAJ și cgiar și elicopterul SMURD de la Constanța

CITEȘTE ȘI: Accident naval pe Dunăre, în apropiere de Crișan. Două persoane rănite și una dispărută

Accidentul a avut loc în apropierea milei 13, în apropiere de localitatea Crișan, la aproximativ 10 metri de mal. La fața locului au ajuns primii pompierii ISU Delta Tulcea de la Pichetul de pompieri Nave operative Crișan. Aceștia au găsit toate persoanele pe mal, fără să fie reclamată vre-o persoană dispărută. Pompierii au asigurat primele îngrijiri până la sosirea echipajelor Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

 

La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD de la Constanța. După evaluarea medicală a tuturor victimelor, s-a stabilit că nici una nu necesită îngrijiri medicale suplimentare și nici transportarea la spital.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, din primele cercetări a rezultat ca ambarcațiunea ar fi lovit un buștean și din acest motiv s-ar fi răsturnat. Ambarcațiunea era condusă de un bărbat de 22 ani din localitatea Mahmudia, care avea permis de condus ambarcațiuni.

Cercetările sunt continuate de către Căpitănia Sulina.

Reamintim că în data de 26 aprilie, aproximativ aceiași zonă, a avut loc un grav accident naval. Trei persoane se aflau într-o ambarcațiune, care s-a răsturnat după ce ar fi lovit tot un buștean. Două dintre victime au fost găsite de echipele de salvatori și transportate la spital, iar o a treia a fost dată dispărută, căutările ei fiind abandonate în data de 3 mai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*