O femeie din Victoria a murit după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu locuință în localitatea Victoria din județul Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de duminică, 30 octombrie, pentru a stinge focul ce cuprinsese o casă din localitatea Victoria.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, două echipaje de pompieri, din cadrul Detașamentului Tulcea, au intervenit pentru limitarea și stingerea incendiului.

„Ajunși la locul intervenției, salvatorii au procedat pentru localizarea incendiului, iar o echipă de pompieri a pătruns în locuință pentru recunoaștere și salvare. Din păcate, în interior a fost găsită o victimă de sex feminin, fără semne vitale”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Persoana decedată era proprietara gospodăriei și avea vârsta de 71 de ani.

Pagubele produse de incendiu au fost limitate la două camere din locuință. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*