Poliția de Frontieră: Protest pe drumul care face legătura între PTF Isaccea și E 87, dar traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei nu a fost afectat

Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea

Poliția de Frontieră a anunțat că un protest are loc în această seară pe drumul care face legătura face legătura între PTF Isaccea și E 87, dar traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei nu a fost afectat.

“Ca urmare a protestului agricultorilor și transportatorilor de pe comunicația Șoseaua Portului, ce face legătura între P.T.F. Isaccea și E 87, facem precizarea că traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea nu a fost afectat și se desfășoară în condiții normale.

La fața locului acționează în sistem integrat efective ale Poliției Române,  Jandarmeriei Române și Poliției de Frontieră pentru gestionarea traficului rutier, asigurarea ordinii și liniștii publice si siguranța cetățenilor.

În acest moment, conform aplicației Traficonline de pe site-ul Poliției de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro, traficul de persoane și autoturisme prin PTF Isaccea înregistrează 10 minute de așteptare pentru persoane și autoturisme, pe ambele sensuri de circulație.

Efectivele Ministerului de Interne se află permanent la datorie în sprijinul comunității pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, fluidizarea traficului și intervenție în caz de necesitate.

În continuare recomandăm tuturor persoanelor să respecte recomandările forțelor de ordine pentru soluționarea oricăror situații, în mod optim și în cel mai scurt timp” – Poliția de Frontieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*