Doi hoți au fot prinși de polițiștii tulceni la scurt timp după comiterea unui furt

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați în seara de 1 iunie de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Tulcea, care a reclamat faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras un telefon mobil, în timp ce se afla într-un parc din municipiu.

În urma verificărilor, la scurt timp după comiterea faptei, polițiștii tulceni au identificat doi tineri, în vârstă de 15, respectiv 35 de ani, ambii din municipiul Tulcea, bănuiți de comiterea faptei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*