O femeie de 57 de ani a murit după ce a căzut într-o fântână din Caraorman

O femeie de 57 de ani a murit după ce a căzut într-o fântână din Caraorman. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de marți, 10 august, pentru recuperarea unei femei ce căzuse într-o fântână din localitatea Caraorman, comuna Crișan.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul intervenție s-au deplasat patru subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune de căutare – salvare (SAR).

„O femeie, în vârstă de 57 de ani, a fost extrasă de la o adâncime de aproximativ trei metri, cu accesoriile din dotare, fără semne vitale. A fost declarată decedată de către echipajul SAJ de la locul intervenției”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Trupul acesteia a fost preluat de medicii legiști, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, iar cazul este cercetat de polițiștii tulceni. Aceștia au întocmit un dosar de cercetare penală, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*