FOTO Căruțaș decedat în apropiere de localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu după ce a fost lovit de mai multe mașini

Căruța și căruțașul au fost spulberați. FOTO IPJ Tulcea

Sfârșit tragic pentru un căruțaș care s-a hazardat să traverseze un Drum Național: a fost spulberat de un autoturism, apoi alte trei au trecut peste el.

Accidentul s-a produs miercuri seară, pe DN 22, în apropiere de localitatea Mihail Kogălniceanu din județul Tulcea. Din primele cercetări ale polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, un căruțaș care se angajase în traversarea Drumul Național a fost lovit de mai multe autoturisme.

Se pare că atelajul hipo a fost lovit inițial de un autourism Audi, condus de către o șoferiță de 38 de ani, care, în urma impactului s-a oprit pe câmp, la aproximativ 300 de metri. Căruțașul a ajuns pe șosea și a mai fost lovit de alte trei autoturisme, dintre acestea doar ultima oprind pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Ancheta este desfășurare, polițiștii tulceni deschizând un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*