O femeie a fost lovită cu mai multe sticle în cap de către fostul iubit. Au intervenit jandarmii tulceni

Intervenție a jandarmilor după ce o tânără a fost agresată de fostul concubin. FOTO IJJ Tulcea

O femeie, ce se afla la locul de muncă, a fost lovită în zona capului cu mai multe sticle care conțineau alcool, de către fostul iubit.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 23 februarie, în jurul orei 22.00, la un local din municipiul Tulcea, unde o femeie fusese agresată fizic de un bărbat. Militarii care s-au deplasat la fața locului au găsit un bărbat ce prezenta urme de sânge la nivelul feței și o rană la mâna stângă, iar într-un colț al localului au observat o femeie, în vârstă de 19 ani, agitată și speriată, ce avea hainele ude și acuza dureri foarte mari la nivelul capului.

Imediat a fost solicitat un echipaj medical, care a acordat pe loc îngrijiri medicale bărbatului și a transportat femeia la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru efectuarea unor investigații medicale de specialitate.

La fața locului au fost identificați și cei doi agenți de pază care au solicitat prezența jandarmilor. Aceștia au declarat că au intervenit pentru aplanarea conflictului, în urma acționării de către o persoană a butonului de panică din local. Când au ajuns la fața locului, în local nu se afla nimeni, însă se auzeau strigăte de ajutor din magazia localului, unde au găsit un bărbat care lovea o femeie. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost imobilizat, iar femeia a declarat că cel în cauză este fostul ei iubit de care s-a despărțit în urmă cu două săptămâni. Din spusele acesteia, bărbatul și-a făcut apariția în localul unde ea lucrează, a consumat alcool și a început să o amenințe cu acte de violență, după care a împins-o în magazia localului și a început să o lovească cu mai multe sticle de alcool în cap.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și au adus la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*