Accident rutier grav în Tulcea: nouă persoane rănite în coliziunea a trei autoturisme pe DN 22D

Accident rutier grav pe drumul național DN 22D, în zona localității Horia. FOTO: ISU „Delta”

Nouă persoane au ajuns la spital duminică, 27 august, în urma unui un grav accident rutier care a avut loc pe drumul național DN 22D, în zona localității Horia. În incident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau 15 persoane, între care și trei copii.

Conform primelor investigații efectuate de polițiști la fața locului, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Iași, conducea un autovehicul dinspre localitatea Mircea Vodă către Horia. În timpul deplasării, mașina sa a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bârlad, județul Vaslui. Ambii șoferi se deplasau în aceeași direcție.

Impactul inițial a fost atât de puternic încât autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Prahova.

Toți conducătorii auto dețineau permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, conform rezultatelor testelor efectuate.

Accident rutier grav pe drumul național DN 22D, în zona localității Horia. FOTO: ISU „Delta”

În paralel cu intervenția poliției, și pompierii militari au fost solicitați să intervină la locul accidentului. Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Tulcea au sosit în cel mai scurt timp cu autospeciale de stingere și descarcerare, alături de un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Măcin.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în total, în urma accidentului, nouă persoane au suferit răni. Echipele de prim ajutor de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) au acordat asistență medicală victimelor. După acordarea primului ajutor, toate cele nouă victime, împreună cu un membru al familiei uneia dintre acestea, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Tulcea. Atât echipajele SMURD, cât și ambulanțele SAJ, au fost implicate în operațiunea de transport.

Pompierii militari au luat măsuri pentru prevenirea riscului de incendiu în situații similare, asigurând siguranța zonei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*