O conducătoare auto a provocat un grav accident rutier pe varianta municipiului Tulcea

În urma accidentului, o persoană a fost rănită. FOTO IPJ Tulcea

O persoană a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost rănită într-un accident rutier. Mașina în care se afla a fost lovită în plin de un autoturism condus de o tânără neatentă.

Accidentul rutier a fost înregistrat în jurul orei 20.00, pe strada Barajului din municipiul Tulcea. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o conducătoare auto în vârstă de 18 ani a ieșit din vulcanizarea Convenabil în strada Barajului fără să se asigure în prealabil. Drept urmare, a acroșat un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul acroșat, victima fiind transportată la Spitalul Județean Tulcea.

Reprezentanții IPJ Tulcea au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*