160 kilograme de peşte, confiscate de polițiștii de frontieră din Chilia

Pește confiscat la Chilia. FOTO PF
Pește confiscat la Chilia. FOTO PF

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit trei cetăţeni români, care dețineau cantitatea de 160 de kilograme peşte, fără a deține documente legale.

În data de 02.05.2019, în jurul orei 05.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pentru control pe raza localității Periprava, judeţul Tulcea, în zona pontonului de acostare, trei bărbați care transportau mai mulți saci de rafie către nava de pasageri.

Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei trei bărbați sunt cetățeni români, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, fiind domiciliați pe raza județelor Bacău și Teleorman și transportau în opt saci, cantitatea totală de 160 kilograme de peşte, din specia scrumbie, în stare proaspătă, fără a deține documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cum dracu’ era ma proaspătă? A prins-o atunci, lângă vapor? Vedeți ma ce dreaq scrieți, mai conectați și creierul.

    • În acest caz, peștele nu era congelat și mirosea specific peștelui proaspăt prins. Nu scrie nicăieri că numai ce fusese prins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*