#CONCURS Câștigă două invitații duble la piesa “Divorț în ziua nunții”, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Scenă din piesa "Divorț în ziuna nunții". FOTO teatrulrosu.ro

O comedie direct de pe Broadway ajunge la începutul săptămânii viitoare la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea. Totul începe cu o nuntă, care treptat, treptat se transformă într-un…divorț. Piesa “Divorț în ziua nunții”este programată pe data de 18 februarie, de la ora 19, la Teatrul “Jean Bart”.

Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Două invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 15 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Teatrul “Jean Bart” invită tulcenii să vizioneze o comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezent la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.

Distribuția: Cristina Diaconescu, Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi. Scenografia: Bogdan Gagu.

Regia: Cătălin Stelian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*