O asistentă din Spitalul Județean de Urgență Tulcea a fost depistată pozitiv la COVID-19

Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a confirmat oficial în cursul zilei de 9 aprilie, primul caz  pozitiv COVID-19 la un cadru medical tulcean în activitate.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Tulcea, este vorba despre o asistentă medicală dintr-o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea de la care au fost prelevate probe biologice iar rezultatul testului a fost COVID-19 pozitiv.

Pacienta se află internată în acest moment la secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea au demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost descoperiţi patru contacţi direcţi. Potrivit metodologiei aceştia au fost testaţi în cursul zilei de azi, 9 aprilie 2020 iar rezultatele analizelor au fost, din fericire, toate COVID-19 negativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*