O adolescentă fugită de la domiciliul său, din Mahmudia, a fost găsită, patru zile mai tîrziu, în gară la Timișoara

O adolescentă în vârstă de 14 ani, care a fost dată dispărută de la domiciliul său din localitatea Mahmudia încă din data de 01 martie, a fost găsită duminică, 05 martie, în gară la Timișoara. Conform datelor preliminare, nu au există indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, polițiști, împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari, au declanșat o acțiune de căutare a unei fete în vârstă de 14 de ani, care în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia și nu a mai revenit până în prezent. Au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităților limitrofe, la acțiune fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă.

În urma activităților de căutare desfășurate la nivel național, adolescenta dată dispărută a fost găsită în dimineața zilei de duminică, 5 martie, în jurul orei 06.15, în gara Timișoara Nord, județul Timiș.

„Adolescenta a fost găsită cu sprijinul polițiștilor din Timișoara, urmând să fie condusă la un centru de primire DGASPC Timișoara. Din primele discuții purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, au precizat reprezentanți ai IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*