Primăria Tulcea indexează taxele și impozitele cu rata inflației. Acest lucru se va resimți în buzunarul tulcenilor

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Tulcea a anunțat că se intenționează mărirea taxelor locale ca urmare a creșterii ratei inflației. În acest sens a fost elaborat un proiect de act normativ.

Este vorba de un proiect de hotărâre privind indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020, cu rată inflației de 4,6%. Proiectul de act normativ menționat, însoțit de Expunerea de motive a Primarului Municipiului Tulcea, înregistrată sub nr. 6864/12.03.2019.

Raportul de fundamentare întocmit de Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Directiej Economice, înregistrat sub nr. 6866/12.03.2019 și anexele nr. 1 și nr. 2, poate fi consultat la sediul Primariej Municipiului Tulcea din stradă Păcii, nr. 20, sau aici.

Cei interesați pot transmite, în scris, până la data de 1 aprilie, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile, opiniile privind proiectul de act normativ se vor depune la Registratură Primăriei Municipiului Tulcea din str. Păcii nr. 20. Materialele vor cuprinde mențiunea “Recomandare la proiect de act normativ” pentru Oficiul de administrație publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*