FOTO Un accident grav în zona Babadag a blocat circulația pe DN 22

În urma accidentului, DN 22 a fost blocat. FOTO IPJ Tulcea

Două autotrenuri au intrat în coliziune pe DN 22, pe raza localității Babadag, în apropierea intersecției cu localitatea Zebil. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, iar șoseaua a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

În condiții care încă nu au fost stabilite, în jurul orei 16.50, șoferul unui autotren a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, fiind lovit în plin de un alt autotren care circula din sens opus. În urma impactului între cei doi mastodonți, șoferii au fost răniți, unul dintre ei rămânând încarcerat.

La fața locului au fost trimise echipaje ale pompierilor ISU Delta Tulcea de la Detașamentului de pompieri Tulcea cu o autospecială de descarcerare grea, de la Stația de pompieri Babadag cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD, dar și echipaje ale poliției și Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

Echipajul de descarcerare a reușit după aproximativ jumătate de oră să îl scoată pe șoferul prins între resturile cabinei, iar echipajele medicale i-au acordat primul ajutor.

UPDATE:
Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat de 41 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un ansamblu format din autotractor cu semiremorca pe DN 22 E87, într-o curba, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contra sens și a intrat în coliziune frontala cu o autoutilitara cu remorca, condusa regulamentar de un bărbat de 32 ani.

UPDATE

În jurul orei 19.00 s-a reluat circulația rutieră pe DN 22, pe un singur fir, circulându-se alternativ

UPDATE

Ambele sensuri de drum s-au deblocat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*