Nu uitați, marți pe 20 februarie „Baladele Deltei“ sunt iar „La Măruță“

Tulcenii sunt așteptați să susțină iar ansamblul „Baladele Deltei“

După ce săptămâna trecută Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Tulcea i-a învins pe contracandidații de la Ansamblul „Izvoarele Borcutului” din Borca, Județul Neamț în emisiunea „La Măruță“, săptămâna aceasta urmează o nouă confruntare.

Tulcenii și nu numai sunt invitați să își susțină ansamblul ce îi reprezintă trimițând un SMS la 1266 cu cuvântul TULCEA, emisiunea fiind difuzată în direct între orele 15.00 – 17.00 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*