Accident în apropiere de localitatea Baia – două persoane au fost rănite

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan deși nu avea permis de conducere

Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, cauzat de neatenție.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în data de 24 mai, un bărbat de 65 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN22E87, în afara localității Baia, județul Tulcea, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 37 de ani din municipiul București, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din al doilea autoturism.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*