Modificări în circulația rutieră, în Măcin

Modificări în circulația rutieră în Măcin. FOTO DRDP Constanța

Circulația rutieră în Măcin va suferi o modificare.

D.R.D.P. Constanța informează participanții la trafic că, pentru fluidizarea traficului rutier în orașul Măcin, începând cu data de 20 decembrie 2023, drumul cu prioritate devine DN 22 (E87), urmare a reconfigurării intersecției dintre DN 22 (E87) km 99+108 și DN 22D km 0+000.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*