Marți se închid școlile din jude Tulcea. Grădinițele cu program prelungit funcționează normal

Școlile se închid, grădinițele funcționează în continuare. FOTO Cătălin Schipor

Autoritățile au decis ca marți 27 februarie să se suspende cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Tulcea cu excepția grădinițelor cu program prelungit care sunt pregătite să primească copiii.

Decizia a fost luată pentru ca părinții care au un serviciu ce nu le permite să stea cu cei mici acasă să aibă unde să își lase copii. Măsura a fost luată ca urmare a agravării condițiilor meteo, județul Tulcea fiind sub Cod Portocaliu.

Luni, 26 februarie, suspendarea cursurilor din unitățile de învățământ a fost lăsată la latitudinea directorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*