La Tulcea, elevii pot învăța gratuit limba chineză

O oportunitate de învățat pentru elevii tulceni. FOTO Mari Potter

Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, în parteneriat cu Institutul Confucius din cadrul Universității Transilvania din Brașov, organizează cursuri de Limbă și civilizație chineză susținute către de un profesor universitar chinez.

Pot participa elevi cunoscători ai limbii engleze – cel puțin de nivel mediu, din: clasa a IV-a, clasele V-VIII, clasele IX-XII.

Înscrierea se realizeză în perioada 19 – 30 octombrie, pe baza unei cereri și a unui formular on line. Pentru validarea înscrierii, vor fi completate ambele documente (cerere de înscriere, formular on line).

Cererea de înscriere poate fi solicitată de la sediul inspectoratului școlar (portar) sau de la secretariatul unității de învățământ. Aceasta va fi certificată și înregistrată la unitatea de învățământ de la care provin elevii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*