Proiecte europene ERASMUS+ KA2, implementate la Școala gimnazială „Alexandru Ciucurencu” din Tulcea

Proiecte europene ERASMUS+ KA2, implementate la Școala gimnazială „Alexandru Ciucurencu”

Școala Gimnazială “Alexandru Ciucurencu” din Tulcea derulează, începând cu data de 1 septembrie, două proiecte Erasmus+ KA2: „Deep European CulTour” și „ART/REATMENT WITH SMILING RECEIP”, în parteneriat școli din Turcia, Polonia, Grecia, Italia și Macedonia de Nord.

„Prin implementarea celor două proiecte Erasmus+, se adaugă un plus valoare imaginii școlii noastre, făcând din calitate și inovare embleme ale acestei instituții de învățământ. În sfârșit, școala noastră își deschide porțile spre Europa”, au precizat reprezentanții unității de învățământ.

Cele două proiecte de parteneriat strategic european se bazează pe promovarea și valorizarea aspectului educativ al patrimoniului cultural european și implicarea elevilor în procesul de cunoaștere, exploatare și păstrare a moștenirii genetico-istorice comune europene.

„Se vizează dobândirea de cunoștințe și formarea unei game largi de competențe care contribuie la adaptarea elevilor și profesorilor la cerințele contextului educațional actual. Participanților li se oferă ocazia de a se dezvolta personal și profesional prin schimb de idei și practici educaționale moderne alături de colegi din școli europene”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*