Jurilovca beneficiază de bani de la Uniunea Europeană pentru a oferi gratuit internet wireles

Primăriile pot oferi internet gratuit accesând fonduri europene

Jurilovca se numără și ea între comunitățile beneficiare ale unui voucher de 15.000 euro oferit de Comisia Europeană în cadrul celui de-al doilea apel WIFI4EU, prin care se oferă finanțare pentru configurarea de rețele wifi cu acces gratuit pentru utilizatori.

Rețelele gratuite de tip hotspot vor fi instalate în zonele cele mai frecventate de public în toate cele trei localități ale comunei.

În contextul tranziției către piața unică digitală, 120 de milioane de euro au fost alocate din bugetul UE până în 2020 pentru asigurarea de servicii wifi gratuite la nivielul a 8000 de comunități urbane și rurale din Europa.

Voucherele de 15.000 oferite de Comisia Europeană pot fi folosite exclusiv pentru achiziția de echipamente tehnice și servicii de instalare a rețelelor hotspot în spațiile publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*