Jandarmii tulceni prezenţi la datorie în weekend, la Festivalul Berii la Tulcea

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a manifestărilor cuprinse în programul Festivalului Berii la Tulcea – 2019.

Astfel, vineri, sâmbătă şi duminică, jandarmii vor fi prezenţi în zona Falezei din municipiul Tulcea şi vor executa misiuni specifice pentru prevenirea faptelor de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

Pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute, jandarmii le recomandă cetăţenilor să nu se implice în conflicte de orice natură, să supravegheze copiii care participă la activităţi şi să nu participe la evenimente sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Atenţionăm că aceste manifestări care implică un public numeros reprezintă oportunităţi pentru infractori şi recomandăm cetăţenilor evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenţia“, au sfătuit reprezentanții IJJ Tulcea.

Pentru a sesiza faptele de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, cetăţenii pot apela în caz de urgenţă numărul unic 112 sau se pot adresa echipajelor de jandarmerie aflate la locul desfăşurării manifestărilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*