Jandarmii tulceni prezenţi la datorie în weekend, la Festivalul Berii la Tulcea

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a manifestărilor cuprinse în programul Festivalului Berii la Tulcea – 2019.

Astfel, vineri, sâmbătă şi duminică, jandarmii vor fi prezenţi în zona Falezei din municipiul Tulcea şi vor executa misiuni specifice pentru prevenirea faptelor de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

Pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute, jandarmii le recomandă cetăţenilor să nu se implice în conflicte de orice natură, să supravegheze copiii care participă la activităţi şi să nu participe la evenimente sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Atenţionăm că aceste manifestări care implică un public numeros reprezintă oportunităţi pentru infractori şi recomandăm cetăţenilor evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenţia“, au sfătuit reprezentanții IJJ Tulcea.

Pentru a sesiza faptele de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, cetăţenii pot apela în caz de urgenţă numărul unic 112 sau se pot adresa echipajelor de jandarmerie aflate la locul desfăşurării manifestărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*