Jandarmii tulceni au fost prezenți la Maratonul Delta Dunării

Jandarmii au fost prezenți la Maratonul Delta Dunării. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au asigurat, sâmbătă, măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă ,,Maratonul Delta Dunării, ediția a X-a, însă au avut și reprezentanți la linia de start pe plt.adj.șef Andrici Sorin și cpt. Ivanov Lucian.

Evenimentul s-a desfășurat în orașul Sulina, în intervalul orar 09:00-16:00, iar pentru creșterea gradului de siguranță al participanților, jandarmii  au avut în vedere asigurarea măsurilor de ordine publică, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, precum și supravegherea respectării de către participanții la eveniment a măsurilor impuse în actualul context pandemic.

Manifestarea sportivă din inima Deltei Dunării a adus și rezultate frumoase celor doi jandarmi participanți, care au depus eforturi demne de apreciat pe o ploaie măruntă, pentru a parcurge kilometri cât mai mulți într-un timp cât mai scurt.

Andrici Sorin a reușit să urce pe podium, obținând locul I prin parcurgerea a 21 km în, iar Ivanov Lucian, chiar dacă nu a ocupat un loc pe podium, a demonstrat că dacă ai voință, poți reuși.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*