Jandarmii organizează un exercițiu de antrenament la sediul Judecătoriei Tulcea

Exercițiu al jandarmilor. FOTO Judecătoria Tulcea

Jandarmii tulceni vor desfășura astăzi, de la ora 10, la Judecătoria Tulcea, un exercițiu de antrenament cu forțe și mijloace în teren pentru antrenarea forțelor de intervenție, la care vor participa mai multe instituții cu responsabilități în gestionarea unei situații specifice.

„Astfel de exerciții se desfășoară periodic, având ca obiective antrenarea efectivelor structurilor participante, evaluarea modului de executare a intervenției și a timpului de reacție, dar și evaluarea modului de derulare a cooperării forțelor participante la exercițiu.

Pe această cale aducem în atenția cetățenilor că este un exercițiu de antrenament planificat, iar activităţile cuprinse în scenariu se vor desfăşura  fără a afecta buna desfăşurare a activităţilor din zonă” – Jandarmeria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*