150.000 lei pentru Cultele Religioase de la Consiliul Județean Tulcea. Banii vor fi folosiți pentru reparații capitale

Catedrala Episcopala Sf. Nicolae Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Catedrala Episcopala Sf. Nicolae Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Atât Biserica Ortodoxă, cât și cea Catolică primesc bani de la Consiliul Județean Tulcea. Decizia a fost luată de conducerea CJ Tulcea în urma unui raport întocmit de o comisie de evaluare a solicitărilor de fonduri nerambursabile.

Suma totală ajunge la 150.000 lei, însă cei mai mulți bani vor merge către Episcopia Tulcii.

134.900 lei vor fi folosiți pentru reparația capitală și consolidarea sediului Episcopiei Tulcii de pe trada Gloriei, nr. 24 din Tulcea.

Parohia Romano-Catolică primește 17 ori mai puțini bani, mai exact 7600 lei. Suma va fi folosită pentru instalarea de vitralii la ferestrele laterale de la Biserica Romano-Catolică Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*