Jandarmii asigură măsurile de ordine publică la trei mănăstiri din județul Tulcea

Misiune a jandarmilor. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii tulceni asigură astăzi măsurile de ordine și siguranță publică la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii – Măcin,  Mănăstirea Dinogetia – Garvan și Mănăstirea Valea Teilor cu ocazia manifestării religioase ,,Izvorul Tămăduirii”.

“Recomandăm tuturor celor care vor lua parte la manifestările religioase să manifeste răbdare, să evite aglomerația și să solicite sprijinul jandarmilor în caz de nevoie” – Jandarmeria Tulcea.

Duminică, 12 mai 2024, în municipiul Tulcea și comuna Casimcea se va desfășura  manifestarea cultural-artistică ,,Cununa dansului și portului popular dobrogean”. De asemenea,  în localitatea Hamcearca, se va organiza Festivalul Fermierilor și Producătorilor Locali.

Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că  toate manifestările se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanți și spectatori. Recomandăm celor prezenți  să acorde o atenție deosebită bunurilor personale,  să evite conflictele de orice natură și să supravegheze cu atenție copiii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*