Jandarmii tulceni aduc un omagiu Eroilor Revoluţiei

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Duminică, 22 decembrie, începând cu ora 09.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor participa la ceremonialul militar şi religios dedicat Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii.

Jandarmii vor aduce un omagiu celor care şi-au jertfit viaţa pentru libertate, participând alături de reprezentanţii celorlalte instituţii, la manifestările dedicate acestui eveniment, organizate la Monumentul Eroilor Revoluţiei din municipiul Tulcea.

De asemenea, jandarmii au în vedere şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, buna desfăşurare a manifestărilor ocazionate de acest eveniment şi prevenirea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*