IPJ Tulcea desfășoară acțiunea Truck & Bus

Anchetă a poliţiştilor tulceni după ce pe Facebook au apărut imagini cu un câine maltratat

În perioada 23 – 29 iulie, în conformitate cu Planul de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (TISPOL), polițiștii tulceni desfășoară acțiuni pe drumurile din județ, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri.

Astfel, în perioada 23 – 29 iulie, polițiștii rutieri, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, desfășoară activități în cadrul acțiunii TRUCK & BUS pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Principalele obiective ale acestei acțiuni sunt verificarea legalităţii transportului rutier public, controlul stării tehnice al vehiculelor rutiere și sancţionarea nerespectării perioadelor de conducere şi de odihnă de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului rutier public, lipsa valabilităţii inspecţiei tehnice periodice şi a documentelor care reglementează respectiva categorie de transport.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii urmăresc și depistarea și sancționarea persoanelor care efectuează transport de persoane cu autoturisme cu până la 9 locuri, fără respectarea legislației în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*