Jandarmeria Tulcea recrutează tineri care vor să devină jandarmi

Echipaj de jandarmi. FOTO Jandarmeria Tulcea

Până la data de 05 noiembrie, Jandarmeria Tulcea desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, astfel:

–              La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”  Drăgășani  sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate  cetățenilor  de etnie romă, iar 3 pentru alte minorităţi.

–              La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 pentru alte minorităţi.

Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriatulcea.ro, secțiunea Anunțuri sau pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.

Cererea-tip de înscriere și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar se completează olograf, în mod lizibil, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail a unității noastre: resurseumane@jandarmeriatulcea.ro  până pe data de 05 noiembrie a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Data limită pentru depunerea dosarului de recrutare în volum complet este 24 noiembrie a.c.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează potrivit unei planificări ulterioare depunerii cererilor,  planificare ce va fi postată pe site-ul unității de recrutare.

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 07-13 decembrie a.c. la sediul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, conform unei  planificări ce va fi anunțată ulterior (prin postarea în timp util pe pagina de internet a unității).

Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 16 decembrie a.c., de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

Examinarea medicală se va realiza în perioada 20 decembrie – 25 ianuarie a.c., în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Mai multe informații puteți obține la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, tel. 0240/534012 interior 24407 sau 24535 ori la tel. 0744 808 869, între orele 08.00-16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*