Tulcean de 21 de ani, arestat după ce a încercat să o violeze o femeie

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un tulcean în vârstă de 21 de ani a fost arestat după ce a intrat în locuința unei femeie în vârstă de 45 de ani și a încercat să o violeze.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea spun că în urma investigațiilor  efectuate în cazul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiuluiTulcea au identificat un tânăr, de 21 de ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea faptelor.

Astfel, în noaptea de 13/14 noiembrie, tânărul ar fi pătruns în locuința unei femei de 45 de ani, din Tulcea, cu care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței acesteia. Femeia s-a împotrivit iar bărbatul a fost nevoit să se retragă.

La data de 15 noiembrie, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar sâmbătă,  Judecătoria Tulcea a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, tânărul este cercetat și pentru implicarea în alte fapte cu violență.

Cele două persoane nu se cunoașteau.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*