Un ofițer SPP s-a sinucis în complexul de protocol Uzlina

Localitatea Uzlina. FOTO Facebook/Motoc Corneliu

Un ofițer SPP care efectua serviciul de pază în complexul de vile de protocol de la Uzlina și-a pus capăt zilelor joi seară, împușcându-se.

Informația a fost confirmată de surse neoficiale, echipele de cercetare ale criminalisticii IPJ Tulcea fiind pe drum, la locația respectivă putându-se ajunge doar pe calea apei sau a aerului.

Se pare că bărbatul și-a pus capăt cu arma din dotare într-o baie, fiind găsit de colegi.

Uzlina este una dintre cele mai mici localități din Delta Dunării și este localizată pe malul drept al brațului Sfântu Gheorghe, cam pe la jumătatea distanței dintre localitatea omonimă și Tulcea.

Aici a fost un centrul de cercetare cu un complex cu vile, bazine de înot şi pavilion pentru păsări, care a fost destinat inițiat cercetătorilor internaţionali ai Deltei Dunării, iar din 2013 a fost transformat în loc de cazare pentru demnitari.

Ancheta este condusă de către un procuror militar din cadrul Parchetului Militar Constanța.

UPDATE

„Un subofițer, angajat al SPP, din anul 2014, a fost găsit decedat, în jurul orei 18.53, în postul de pază, pe care îl efectua la obiectivul Uzlina, județul Tulcea. Decesul subofițerului, în vârstă de 29 de ani, a survenit prin împușcare. Procurorii militari vor stabili dacă este vorba despre moarte accidentală sau despre suicid. În momentul producerii tragediei subofițerul era singur în obiectiv. Subofițerul a parcurs toate etapele de pregătire și de testare.
Serviciul de Protecție și Pază transmite condoleanțe familiei îndoliate“, au transmis oficialii SPP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*