IPJ Tulcea a primit forțe noi de la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina

IPJ Tulcea a primit noi forțe de ordine. FOTO IPJ Tulcea

La data de 27 decembrie a.c, șase agenți de poliție, care au absolvit cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ Câmpina, au început activitatea.

Noua promoție de polițiști a fost repartizată, atât în mediul urban cât și în mediul rural, urmând să își desfășoară activitatea în domeniile investigații criminale și ordine publică.

Proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de 6 luni de tutelă profesională și se vor implica în rezolvarea problemelor comunităților din care vor face parte.

Noii polițiști au precizat că doresc să învețe cât mai multe de la cei cu experiență și să devină adevărați profesioniști în domeniile pe care le-au ales. Conducerea inspectoratului a salutat venirea noilor polițiști, subliniind importanța fiecărui reprezentant al instituției în desfășurarea acțiunilor și succesul acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*