FOTO Tulceni arestați preventiv pentru trafic de droguri

Tulceni arestați preventiv pentru trafic de droguri. FOTO Poliția Română/DIICOT

Trei bărbați din Tulcea au fost arestați preventiv, în urma unei acțiuni a polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurori DIICOT Tulcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și introducere în țară de droguri de risc și de mare risc, fără drept.

Potrivit IPJ Tulcea, doi bărbați, de 23 și 32 de ani, ambii din municipiul Tulcea, au fost prinși în flagrant după preluarea, de pe raza municipiului Constanța, a unui colet de la o societate de transport internațional de persoane și mărfuri, care ar fi deținut aproximativ 1.100 grame de cannabis, 200 grame de hașiș și 520 grame de MDMA. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au identificat un al treilea bărbat, de 31 de ani, din municipiul Tulcea, implicat în săvârșirea aceleiași infracțiuni.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada luna august 2020 – luna februarie 2021, cei trei au comercializat droguri de risc și de mare risc către consumatori de pe raza municipiului Tulcea. Pentru probarea întregii activități infracționale, polițiștii și procurorii au efectuat trei percheziții, în municipiul Tulcea, la locuințele celor trei bărbați.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate, pentru cercetări, aproximativ 122 de comprimate de culoare mov, două corpuri solide de substanță cristalină de culoare alb-gălbuie, cinci telefoane mobile, două grindere, un cântar de precizie și aproximativ 2.500 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Cei trei tulceni au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile de o instanță a Tribunalului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*