Intervenție ARSVOM în zona Sfântu Gheorghe. Un marinar care avea nevoie de îngrijiri medicale, adus la țărm

Intervenție ARSVOM. FOTO ARSVOM

O intervenție ARSVOM a avut loc în această seară, în zona Sfântu Gheorghe, iar un marinar care avea nevoie de îngrijiri medicale a fost adus la țărm.

În cursul acestei seri, 29.03.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitată să intervină cu o unitate SAR în vederea efectuării unei intervenţii tip Medevac.

“La bordul navei New Horizon, sub pavilion Panama, aflată la 25NM travers de Sf.Gheorghe, un membru al echipajului necesită îngrijiri medicale de urgență.

Nava SAR APOLLO, din cadrul A.R.S.V.O.M a pornit cu toată viteza către direcția indicată.

De asemenea, nava New Horizon a fost redirecționată de către MRCC, spre a veni în întâmpinarea navei SAR, pentru a reduce timpul de intervenție.

Echipajul navei Sar Apollo, împreună cu asistenta medicală aflată la bord au preluat rănitul, care prezenta o plagă la un membru superior.

Bărbatul a fost predat în condiții de siguranță și în stare conștientă către echipajul medical de ambulanță, aflat la mal în Portul Sulina” – ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*