Turist din Neamț, dispărut în apele Dunării pe canalul Dunavăț

Turist din Neamț, dispărut în apele Dunării pe canalul Dunavăț

Un tânăr de 27 de ani, din județul Neamț, a fost dat dispărut, joi seară, după ce a intrat să se scalde în apele canalului Dunavăț și nu a mai ieșit la suprafață.

„Polițiștii tulceni au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că un bărbat a dispărut în apele canalului Dunavăț. Persoana dispărută a fost văzută ultima dată de un grup de turiști campați în zonă. Echipajul de poliție ce s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul în cauză, în vârstă de 27 ani, din județul Neamț, ar fi intrat în apă să se scalde și nu a mai ieșit!, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

La locul indicat s-au deplasat de urgență un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială transport scafandri și o ambarcațiune, și o navă a Serviciului privat de ambulanță „Delta“, dar operațiunile de căutare au trebuit să fie oprite în jurul orei 21.35, din cauza întunericului.

Căutările au fost reluate vineri dimineață, în zonă fiind trimise un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambarcațiune de la Detașamentul de pompieri Tulcea. De asemenea, și o echipă de polițiști din cadrul Postului Murighiol efectuează cercetări în zonă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*