Intervenția promptă a pompierilor tulceni a salvat o casă din Tulcea

Intervenția promptă a pompierilor tulceni a salvat o casă din Tulcea. FOTO ISU Tulcea
Intervenția promptă a pompierilor tulceni a salvat o casă din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, duminică, în jurul orei 05.00, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o locuință formată din P+1 din municipiul Tulcea.

„La locul evenimentului s-au deplasat de urgență un ofițer și 25 de subofițeri cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de primă intervenție și comandă”, au transmis pompierii tulceni.

La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, iar persoanele din interiorul clădirii s-au autoevacuat.

Prin intervenția promptă și rapidă a salvatorilor, incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră în limitele găsite. Au ars 80 de metri pătrați de astereală cu elemente de susținere aferente și 80 de metri pătrați de izolație. Din fericire nu au fost persoane rănite, iar pompierii au salvat restul clădirii.

Au participat pentru asigurarea măsurilor de siguranță și doi polițiști din cadrul IPJ Tulcea și un echipaj de la IJJ Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului este coș de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*