Accident rutier la intersecția străzilor Isaccei și Unirii din Tulcea, între un autobuz și un autoturism. Un bărbat a fost rănit

Un accident a avut loc aseară, la intersecția străzilor Isaccei și Unirii din Tulcea, iar un bărbat a fost rănit.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 8 martie 2024, în jurul orei 19:15,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Tulcea.

“Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 55 de ani, ar fi condus un autobuz pe strada Isaccei din municipiul Tulcea iar la intersecție cu strada Unirii , nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerului autoturismului care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea” – IPJ Tulcea

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*