Incendiu puternic la un magazin din localitatea tulceană Văcăreni

Pompierii au intervenit la un incendiu în localitatea Văcăreni. FOTO ISU Delta Tulcea

Un magazin cu materiale de construcții situat în localitatea Văcăreni, județul Tulcea a fost parțial distrus în urma unui incendiu puternic. 

Alarma s-a dat în jurul orei 23:30 a serii de 15 decembrie, pe numărul unic pentru apelurile de urgență 112. Apelantul a anunțat un incendiu la un magazin de materiale de construcții din localitatea Văcăreni. Au răspuns apelului salvatorii Secției de pompieri a ISU Delta Tulcea din Măcin, cu 1 ofițer, 13 subofițeri și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, de a Detașamentul de pompieri din Tulcea a plecat 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri în sprijin.

Incendiul a fost descoperit și anunțat în timp util, iar momentul în care pompierii au ajuns la fața locului se manifestă pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore. Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*