Un utilaj agricol, condus de o femeie, a intrat într-o mașină, în Sarichioi. Două persoane au fost rănite

FOTO IPJ Tulcea

Un utilaj agricol, condus de o femeie, a intrat într-o mașină, în Sarichioi, iar în urma accidentului două persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 05 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul ca pe raza localității Sarichioi la intersecția drumurilor DJ222 și DJ 229 din județul Tulcea s-a produs un accident rutier .

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul ca o femeie de 52 de ani ar fi condus un utilaj agricol ,iar la intersecție nu a acordat prioritate unui autoturism  intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a doua persoane, pasageri pe locurile din spate ale autoturismului , aceștia nefiind transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauza a fost intocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa și conducerea unui vehicul având permis de conducere necorespunzător categoriei .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*