Incendiu produs la un adăpost improvizat al oamenilor străzii din Tulcea

Incendiu produs la un adăpost improvizat al oamenilor străzii din Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții trecute, pentru stingerea unui incendiu produs la un post transformator, pe o stradă din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere. Pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu produs la un adăpost improvizat al oamenilor străzii, care a afectat și un tablou de distribuție al energiei electrice.

„Salvatorii militari au intervenit în timp operativ pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. În urma incendiului, au ars aproximativ 1000 kg de deșeuri textile și mase plastice”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere, este folosirea unui mijloc de încălzire improvizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*