Incendiu masiv în Delta Dunării. 30 hectare de stuf ard la Mila 46

Pompierii tulceni se luptă cu un incendiu izbucnit în Delta Dunării. FOTO ISU Delta Tulcea

Un nou incendiu puternic a izbucnit în după amiaza zilei de 19 martie în Delta Dunării. Este vorba, potrivit pompieirlor, de o suprafață de aproximativ 30 de hectare.

Focul se manifestă în zona Mila 46 și a cuprins vegetație uscată, doborâturi și stuf pe o suprafață de aproximativ 30 de hectare. Șapte pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea a ISU Delta și trei lucrători din cadrul Ocolului Silvic, au intervenit pentru limitarea efectelor incendiului.

UPDATE.

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, incendiul a fost lichidat după aproximativ cinci ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*