Casa unui bărbat din Măcin a luat foc de la o țigară lăsată într-o scrumieră

Pompierii au reușit să stingă incendiul și să limiteze pagubele. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din Măcin au salvat în ultima clipă un bărbat a cărui casă a fost cuprinsă de un incendiu. Acesta a fost găsit intoxicat cu monoxid de carbon.

Alarma s-a dat în jurul orei 1.15, când salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Măcin. La locul intervenției s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 14 pompieri.

În momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la 2 încăperi și acoperișul imobilului. În scurt timp, salvatorii au găsit într-o cameră care nu fusese afectată de flăcări, o persoană de sex masculin, de 55 de ani, intoxicată cu fum monoxid de carbon. Bărbatul a primit asistență medicală de la echipajul de paramedici și a fost transportat la spital.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 3.55, în limitele găsite. Au ars materiale textile și mobilier din cele două camere și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați.

Cauza probabilă a producerii incendiului stabilită de către pompieri este fumatul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*