Incendiu locuință în municipiul Tulcea. O femeie de 50 de ani a suferit un atac de panică

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu s-a produs în această seară la o locuință în municipiul Tulcea, iar o femeie de 50 de ani a suferit un atac de panică.

Potrivit ISU Tulcea, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit pe strada Prislav din municipiul Tulcea.

La locul intervenții au fost deplasate două autospeciale de stingere cu 9 subofițeri și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor.

“La ajungerea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul locuinței iar în scurt timp incendiul a fost localizat. În acest moment se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime însă, proprietara, o femeie de aproximativ 50 de ani a avut nevoie de îngrijiri de specialitate la fața locului după ce a suferit un atac de panică” – ISU Tulcea.  

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*