Un șofer băut și neatent a provocat un accident rutier în municipiul Tulcea. Două persoane au fost rănite

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat de 63 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa, condus regulamentar de o femeie de 30 de ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 30 ani și a unui pasager din al doilea auto.

Ambii conducătorii auto dețineau permis de conducere, iar primul avea o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce al doilea nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*