Incendiu la o fostă fabrică de mezeluri din municipiul Tulcea

Incendiu la o fostă fabrică de mezeluri din municipiul Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea, intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu produs la o hală dezafectată în incinta unei foste fabrici de mezeluri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, se acționează cu autospecială de stingere, patru subofițeri și un ofițer.

Ard materiale combustibile, iar în acest moment incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare.

Nu sunt victime și nu există pericol de propagare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*